RvD501 (Radio501)

Home » Donderslag-2010-02-11 » Wat gaan we eten? – 11 februari 2010 – Spruitjescurry met Notenrijst

Wat gaan we eten? – 11 februari 2010 – Spruitjescurry met Notenrijst

RVD501 on Twitter

In de rubriek Wat eten we Vandaag: Spruitjescurry met Notenrijst uit de wok in "DonderSlag" op 11 feb 2010 op Radio 501

Ingredixc3xabnten

    * 1 pak notenrijst (275 g)

    * 6 eieren

    * 1 1/2 zak spruitjes (a 500 g), gehalveerd

    * 2 el boter

    * 1 ui, in partjes

    * 1 rode paprika, fijngesneden

    * 1 zakje Indiase curry saus (160 g)

Materialen

    * wok

Bereiden

Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking (bewaar het kookwater).
Kook de eieren 7 min., laat ze schrikken, pel ze en halveer ze.
Kook de spruiten 5 min. en laat ze uitlekken.
Verhit de boter in een wok en fruit de ui goudbruin.
Voeg de spruiten, de paprika en de Indiase currysaus toe en breng het geheel al roerend aan de kook.
Leg de halve eieren in de saus en stoof het gerecht afgedekt en op laag vuur onder af en toe omscheppen 10 min.
Voeg als het te droog wordt wat kookwater van de rijst toe. Serveer de curry met de notenrijst.

Bron: http://www.ah.nl

Advertisements

Radio501 on Twitter

%d bloggers like this: