RvD501 (Radio501)

Home » Donderslag-2010-04-15 » Wat gaan we eten? – 15 April 2010 – Pesto-Karbonades met Sperciebonen

Wat gaan we eten? – 15 April 2010 – Pesto-Karbonades met Sperciebonen

RVD501 on Twitter

In de rubriek Wat eten we Vandaag: Pesto-Karbonades met Sperciebonen "DonderSlag" op 15 april 2010 op Radio 501

Ingredixc3xabnten

600 g sperziebonen

300 g spaghetti

2 el olijfolie

2 x 2 ribkarbonades

1 ui, gesnipperd

2 el pesto alla genovese (duopak 2 x 90 g)

1 bekertje crxc3xa8me fraxc3xaeche (125 ml)

Bereiden

1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ruim water met zout in 6 min. beetgaar.
Kook ondertussen de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2. Verhit de olie in een koekenpan.
Bestrooi de karbonades met peper en zout en bak ze in 10 min. goudbruin en gaar.

3. Neem de karbonades uit de pan en houd ze warm op een bord onder aluminiumfolie.
Fruit de ui in het bakvet van de karbonades.
Voeg 75 ml water toe en roer de aanbaksels los.
Roer de pesto en de crxc3xa8me fraxc3xaeche erdoor en verwarm de saus nog 2-3 min. op laag vuur.
Breng op smaak met peper.

4. Verdeel de spaghetti over 4 borden.
Serveer met de karbonades, de saus en de sperziebonen.

Bron: http://www.ah.nl

Advertisements

Radio501 on Twitter

%d bloggers like this: