RvD501 (Radio501)

Home » Donderslag » 2012-03-29 Donderslag – Wat eten we vandaag? – Pasta pesto met rucola

2012-03-29 Donderslag – Wat eten we vandaag? – Pasta pesto met rucola

RVD501 on Twitter

Advertisements

Deze keer werd het recept ingezonden door Carla Houtman uit Zaanstad en dit recept was te horen in Donderslag afl 102 van 29 maart, uitgezonden op Radio 501 om ongeveer 16.40u
Dit programma is terug te luisteren en/of te downloaden op Radio501 Donderslag gemist.

Pasta pesto met rucola

En dit is een recept voor een gerecht voor 4 personen.

Ingrediënten

  • 300 g fusilli (pasta)
  • 1 pak diepvries tuinerwten extra fijn met een gewicht van 450 gram
  • 2 el olijfolie
  • 2 uien, gesnipperd
  • 200 gram gerookte kipreepjes
  • 150 gram pesto mild pasta saus
  • 1 zak rucola met een gewicht van 75 gram

Bereiden

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de laatste 4 minuten van het kookproces de tuinerwten toe.
Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit hierin de ui ongeveer 3 minuten.
Voeg de kip toe en roerbak dit geheel ongeveer 2 minuten.
Roer dan de pastasaus erdoor.
Giet de tuinerwten en de pasta af en voeg dit dan toe aan de saus.
Warm alles even door.
Schep dan als laatste de rucola door de pasta en serveer direct.

Heb je zelf een lekker recept dat je wilt delen met de luisteraars, stuur dit dan per email (rechtsboven op dit scherm) naar mij toe en wie weet zit jouw recept in de volgende uitzending.

Veel succes met het bereiden van de maaltijd!

 

Maar je kunt natuurlijk ook dit gaan eten:

En een lekkere pasta is ook niet te versmaden!

Advertisements

Radio501 on Twitter

%d bloggers like this: