RvD501 (Radio501)

Home » Info Radio501 » Laatste Open Huis Uitzending: Radio501 neemt Afscheid van Studio ‘Het Koepoortje’

Laatste Open Huis Uitzending: Radio501 neemt Afscheid van Studio ‘Het Koepoortje’

RVD501 on Twitter

Advertisements
Bron: Radio501 Official Homepage

Twee jaar geleden wist Radio 501 vol trots te melden dat studio ‘het Koepoortje’ met een groot feest in gebruik zou worden genomen. Het monumentale pand op de Koepoortsweg in Hoorn werd op kraakwacht principe omgedoopt tot het epicentrum van opkomend en onbekend talent. Van de Hoornse Stadsfeesten tot het Bierfest in het Duitse Weener, van Abbekerk Pakt Uit tot de finale van de Grote Prijs van Nederland, het ging allemaal via de studio op de Koepoortsweg.

Uit zijn jas gegroeid
Vele artiesten uit binnen- en buitenland hebben opgetreden op het vader Jacob Stage en dat deden zij vooral tijdens de ‘Open Huis’ uitzendingen op de eerste vrijdag van de maand.
Na twee jaar trouwe dienst nemen wij afscheid van studio ‘Het Koepoortje’, en dat willen wij graag in stijl doen.
De afgelopen jaren hebben ervoor gezorgd dat Radio 501 weer uit zijn jas groeide en daarom zal er eind maart een nieuwe studio in gebruik worden genomen.

Spraakmakende optredens
Jij kunt vrijdag 1 maart aanwezig zijn bij deze laatste Open Huis uitzending in de, nu al legendarische studio van het meest toonaangevende internet radiostation. De allerlaatste openbare uitzending in studio ‘Het Koepoortje’ zal, uiteraard, worden opgeluisterd door spraakmakende optredens op het Vader Jacob Stage.

Mail jouw naam en telefoonnummer naar studio@radio501.nl en wees verzekerd van toegang tot de laatste Open Huis uitzending in studio ‘Het Koepoortje’.

Advertisements

Radio501 on Twitter

%d bloggers like this: