RvD501 (Radio501)

Home » Crowdfunding » Radio501 Verhuist! Wie Helpt? (Radio501 zoekt donateur)

Radio501 Verhuist! Wie Helpt? (Radio501 zoekt donateur)

RVD501 on Twitter

Advertisements

Binnenkort verhuist Radio501 naar de Bierkade 4 in Hoorn, naar de pakhuizen van De Creatieve Broedplaatsen. Radio501 is op dit moment nog gevestigd op De Koepoortsweg 1 in Hoorn en gaat, wegens renovatie van dit pand, deze locatie verlaten.

Het zal niemand verbazen dat een verhuizing en de inrichting van een nieuwe locatie geld kost. Waar vroeger nog een geldpot onder een subsidiekraan was te vullen, moeten burger initiatieven  als Radio501 hun geld op een andere manier zien te verkrijgen. Om de verhuizing en de inrichting van de nieuwe studio mogelijk te maken heeft Radio501 hiervoor een crowdfunding project gestart bij Stichting VoorDeKunst.nl. Men kan via dit project al vanaf  € 10,00 donateur worden en voor iedere donatie geeft Radio501 iets terug.
Ook zijn er voor bedrijven heel interessante en betaalbare mogelijkheden.
Het gedoneerde geld wordt aan de donateurs terugbetaald als het streefbedrag van het crowdfunding project niet is behaald. Alle informatie is te vinden via http://www.radio501.nl

Het project loopt in totaal 70 dagen en wordt door Radio501 omlijst met speciale radioprogramma’s op de zaterdagen met hierin informatie over dit crowdfunding project en verzoekplaten. Daarnaast ook veel aandacht voor onbekend en opkomend talent en het is dan mogelijk om de studio te bezoeken en te genieten van de muzikanten die in de studio optreden. Op  zaterdag 23 maart kun je tussen 12u en 18u binnenlopen en tussen 15u en 16u staat Sven Hammond Soul op het studiopodium.
Op zondag 24 maart tussen 12u en18u is er ook een mogelijkheid deze studio aan de Koepoortsweg te bezoeken.
In het paasweekend verzorgt Radio501 vanaf vrijdagmiddag 12u tot en met eerste paasdag 24u een marathonuitzending vanwege haar 4de verjaardag. Ook op deze dagen kan de studio tussen 12u en 18u worden bezocht.
Tijdens een bezoek aan de studio is het mogelijk om rond te kijken, van de live muziek te genieten, een donatie te doen of voor € 3,00 een plaat aan te vragen en voor € 2,00 extra mag je die plaat zelf in het programma aankondigen. Hoe cool is dat?


Luisteren kan van 12.00-24.00u via de Homepage van Radio501
Informatie over het Radio501 Crowdfunding Project vind je via deze link: www.voordekunst.nl
Donaties kun je doen via www.voordekunst.nl
.

.

Over Radio 501

Radio 501 is een stichting zonder winstoogmerk; alle inkomsten worden direct geïnvesteerd in het
radiostation. De kern van Radio 501 wordt gevormd door Arwin Tamminga, Rob de Greeuw en Rogier van Diesfeldt (dagelijks bestuur) die ondersteund wordt door een groeiend aantal enthousiaste en kundige vrijwilligers.
Radio 501 biedt een platform voor onbekend en opkomend muzikaal talent en is in maart 2009 gestart als een internetradiostation voor iedereen die graag nieuwe muziek ontdekt.
In woord, beeld en geluid proberen we onze liefde voor muziek over te brengen. Maar ook door het organiseren van/participeren bij muzikale/culturele festivals/evenementen.

Advertisements

1 Comment

  1. yolanda hulscher says:

    succes met alle drukte daar!! En veel plezier in het nieuwe pand; we komen gauw eens kijken en luisteren! Grts Yolanda

Comments are closed.

Radio501 on Twitter

%d bloggers like this: