RvD501 (Radio501)

Home » Alpe d'Huzes » Betty en Bea maken filmpje voor het goede doel: Alpe d’Huzes

Betty en Bea maken filmpje voor het goede doel: Alpe d’Huzes

RVD501 on Twitter

Advertisements

Donderdag 5 en 6 juni 2013 ging Alpe d’HuZes weer van start. De monster-sponsortocht tegen kanker in de Franse Alpen. Al vijf jaar worden de renners op de top binnen gepraat door typetje Betty van de Berg. Met haar zusje Bea nam ze in Schijndel de clip op van een nieuw lied.

bettie en bea videoclip

Het Schijndels duo Betty en Bea hebben speciaal voor het goede doelenevenement Alpe d’HuZes een finishlied gemaakt. Dinsdagmiddag werd er een videoclip van gemaakt bij de Leemputten.

Betty (pseudoniem voor Christel de Laat) en Bea (pseudoniem voor Lissette Remery) zijn gekleed in roze ‘japonnekes’, roze schoenen en roze haarbanden op de pruiken. Behendig klimmen de dames in de roze tuk-tuk-taxi om daarna vervolgens geroutineerd te poseren voor de media. De dames staan al vijf jaar boven op de Franse alp om tijdens de Alpe d’HuZes iedereen binnen te praten die over de finish komt. Via Twitter en Facebook kwamen er op een oproep om aan de videoclip mee te werken een heleboel reacties. Zodat vrijwilligers en fietsers uit het hele land die helpen en meedoen aan Alpe d’HuZes figureren.

Bettie van de Berg

Advertisements

Radio501 on Twitter

%d bloggers like this: