RvD501 (Radio501)

Home » Loungetijd » Zaterdag 12 okt. Loungetijd – 12.00-14.00u cest op Radio501 – Rogier van Diesfeldt

Zaterdag 12 okt. Loungetijd – 12.00-14.00u cest op Radio501 – Rogier van Diesfeldt

RVD501 on Twitter

Van de Donderslag Redactie: Fred Zerevilk (Radio501)

.

LOUNGETIJD OP RADIO501

Zaterdag is hij er weer met Loungetijd van 12-14u cest op Radio 501.

Rogier van Diesfeldt presenteert weer Loungetijd onder jouw lunch.
Heerlijke loungemuziek, cooljazz, acidjazz en meer.
Vertel me wat jij vandaag gaat lunchen.
Dat kan op de Radio501 babbelbox. Ga daarvoor naar Babbelbox & Webcam:.

Luisteren: http://www.radio501.nl/501player.html

.

Loungetip: Ge­bak­ken moz­za­rel­la-tos­ti

Bron: Lunchrecepten

Gebakken mozzerella tosti

SPECIFICATIES

.
INGREDIËNTEN

  • 2 bollen buffelmozzarella (a 125 g)
  • 1 brood (boule beurre), ongesneden
  • 1/2 potje pesto arrabbiata (a 135 g)
  • 1 bakje basilicum (15 g), alleen de blaadjes
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 150 ml melk
  • 40 g Pecorino Romano (kaas), geraspt
  • 4 el olijfolie

.
Wijntipcampagnolasoaveclassico_klein

Campagnola Soave Classico – Veneto/Italië

.
BEREIDEN

  1. 1. Snijd de bollen mozzarella elk in 8 plakken. Snijd de kapjes van het brood en de rest van het brood in 8 sneetjes. Bestrijk deze aan 1 kant dun met de pesto. Beleg 4 sneetjes brood achtereenvolgens met wat basilicum, de mozzarella en weer wat basilicum. Bestrooi met peper en eventueel zout en leg de andere 4 sneetjes brood erop, met de pestokant naar onderen. Druk stevig aan.
  2. 2. Meng het ei, de melk en kaas in een diep bord. Dompel de tosti’s met beide kanten in het eimengsel.
  3. 3. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de tosti’s op middelhoog vuur aan beide kanten in 10 min. goudbruin, keer regelmatig. De kaas moet zacht zijn, maar niet helemaal gesmolten. Halveer de tosti’s en serveer direct. Lekker met een salade van rucola met tomaat.
Advertisements

Radio501 on Twitter

%d bloggers like this: